Det här med Raw food har onekligen kommit att bli en stor trend i USA. Och som med alla trender som brukar börja just där, sprider de sig sakta men säkert till resten av världen. Inte är väl det egentligen heller särskilt konstigt med tanke på hur mycket spännande trender som brukar kicka igång just här. Vissa kommer för att stanna andra bara på ett kort besök.

Men vi kan nog konstatera att Raw food-trenden definitivt är här för att stanna. Inte bara i matbutikerna, men framförallt på Caféer runt om i Sverige. Många restauranger och Caféer har gått lite på träta den senastet tiden, men nu finns det äntligen en ny roligt trend att anamma. Och     det kanske bästa med just Rawfood är att det troligtvis är det emst hälsosamma man kan äta.

Så vad är egentligen Raw food? Det innebär kort och gott att man bara äter livsmedel som inte är tillagade över ett visst antal grader. Ofta så handlar det om grönsaker, frukt och nötter, men även en hel del vegetariska alternativ. Det är alltså ett väldigt enkelt sätt att äta på, men man ska heller inte glömma att allting ska vara ekologiskt odlat och organiskt. Det är en av grundpelarn i just Raw food-metoden.

Så var beredd på att se mer av Raw food framöver. Det är en trend som bara kommer att växa sig allt starkare!