Det finns nog inget annat land i världen som har så mycket att erbjuda som Italien.  Visst håller vi väl alla med om detta? För det finns nog ingenting som Italien inte har. Goda röda viner, fantastisk mat, härliga människor och ett superbt klimat. Kan man begära mer än så? Inte enligt mig i alla fall.

Trots att jag har varit i Italien fler än säkert 50 gånger, så har jag fortfarande inte tröttnat på detta underbara land. Varenda gång känns som första gången jag besöker land och jag fortsätter att upptäcka nya saker. Aldrig någonsin kommer jag att tröttna på denna härliga mentalitet som råder, eller den fantastiska maten som alla restauranger erbjuder. Det finns liksom helt enkelt ingenting som kan mäta sig med detta.

Nog för att jag älskar Sverige och tycker att vi bor i ett fantastiskt land, så saknar man ju så klart den där lättsamma mentaliteten och det varma klimatet. För även om Italien kanske inte har sol och varmt året runt, så har det landet i alla fall tusentals fler soltimmar än kalla och gråa Sverige.