Ända sedan man myntade begreppet café, så har man alltid förknippat detta ord med att chilla och att ta det lugnt. För ett café ska ju vara en plats där man kan äta och dricka gott och samtidigt kunna stressa ner. Tyvärr så stämmer ju detta kanske inte alltid överens med alla caféer där ute, men det är i alla fall något som många försöker sträva efter.

För ett det bästa fiket, är ett fik där du kan vara dig själv till hundra procent. Det spelar ingen roll om du så kommer i träningskläder eller i din sunkigaste outfit. Du ska utan problem kunna promenera i genom dörren i dina favorit crocs och bara slappna av och njuta av en god latte. För det är ju just denna känslan som många vill ha på ett fik, och framförallt på det fiket där man spenderar mest tid.

Även om man så väljer att sitta och studera med klasskompisen eller bara skallra med tjejerna, så har vi alla krav som ska uppfyllas. Vissa kanske kräver en god kopp kaffe, medan andra vill kunna njuta av en riktigt kladdig kladdkaka i lugn och ro. Alla har vi olika viljor, men när det kommer till trivsel så har vi nog alla samma mål. Att känna oss så hemma som vi bara kan. Och detta mina vänner, det är nyckeln till att driva ett lyckat fik.